GATES CARBON BELT

Minder lawaai, Minder onderhoud, Een stuk leuker fietsen, dat is de slogan van Gates Carbon Drive. De technologie achter deze revolutionaire ontwikkeling is afkomstig uit de wereld van motorfietsen en dragsters.

Nu is deze krachtige technologie geperfectioneerd voor allerlei fietsen. Het hart van het aandrijvingsmechanisme is de CenterTrack riem. Op maat gemaakt, is deze 11-mm-raster, carbon-fiber riem sterker dan en net zo efficiënt als een traditionele fietsketting. De gepatenteerde Gates Carbon Drive geeft je een duurzamere en onderhoudsarme aandrijving, en vooral, een ongelooflijk geweldige rit.
Meer informatie over Gates vindt je op gatescarbondrive.com

Rohloff en Gates : een formidabele combinatie

Deze twee technieken gecombineerd bieden zoveel voordelen dat het niet vreemd is dat dit tegenwoordig de best verkochte fietsen in het trekking-segment zijn.

Kijk op onze Gudereit-site voor Rohloff modellen met de Gates carbon belt, zoals de trekkingbike Gudereit SX-R 4.0 (link) of de E-bike ET-11.0 EVO (link)


Wil je helemaal zelf de fiets van je dromen samenstellen met Rohloff en Gates carbon belt is dit mogelijk bij Müsing, kijk op onze Müsing site voor de configurator (link) en diverse voorbeelden (link).

Müsing met Rohloff en Gates, een fantastische combinatie